Назначиха артилерист за воден директор

27/10/2021 15:43 0 Коментирай
Снимка Пресцентър Снимка: Пресцентър

Кадрова метла помете директор на водно дружество. Със заповед на Български ВиК холдинг за приемник е назначен артилерист. Рокадата прати на поста Йордан Гогев. Настоящият Иво Иванов е освободен без да се посочват мотиви.

Очаква се от Йордан Гогев да стабилизира ВиК "Кюстендилска вода" и да предприеме мерки за подобряване на финансовото състояние на предприятието, обслужващо няколко югозападни общини.

Новият управител на ВиК-Кюстендил трябва да разработи и предложи краткосрочни и дългосрочни мерки за оздравяване на дружеството, системи за енергийна ефективност, които да понижат разходите на оператора за електроенергия, план за намаляване на загубите на вода, проекти за модернизиране на ВиК инфраструктурата за доставяне на по-качествени ВиК услуги на населението.

Йордан Гогев бе представен в „Кюстендилска вода“ от Ивайло Ванков, зам.-председател на УС на „Български ВиК холдинг“ ЕАД.

Новият управител на водното дружество е роден в Кюстендил. От май до октомври 2021 година е бил зам.-областен управител на област Кюстендил.

Йордан Гогев е завършил Висшето народно военно-артилерийско училище в Шумен през 1985 година. Преминал е обучение във Военна академия „Г. С. Раковски“ – гр. София 1993 – 1995 г. Бил е офицер на различни командни длъжности в системата на МО в периода 1985 – 2003 година.

Познава натрупаните в годините проблеми във ВиК сектора в Кюстендил. 

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook