Назначиха заместник-кмет по финансите и селски управници

02/12/2023 12:07 0 Коментирай
Снимка Пресцентър Снимка: Пресцентър

Представиха новите управници на няколко села. Предстои им да направят публични отчети. Основен ангажимент занапред е водоснабдяването в населенте места. Градоначалникът Първан Дангов се обгради с трети заместник в ръководния екип на Дупница. Дафинка Георгиева ще управлява финансите в общината под зоркото око на Дангов. Георгиева е работила с него преди 20 години като главен счетоводил в Община-Дупница.

"Ще се опитаме заедно да стабилизираме финансовото състояние на общината и да приключим годината в прилични рамки", каза на първата си пресконференция Дафинка Георгиева.

Дангов обяви и имената на новоназначените кметски наместници. В село Делян управник е Олег Димитров. Начело в Тополница Анани Ангарев. В село Крайни дол е Борислав Тасков. В село Палато кметски наместник е Борислав Симеонов. Теменужка Клисарска е назначена в село Кременик, а Боряна Методиева е в Грамаде.

"Провеждам разговори за осигуряване на медицинска помощ в селата. Очаквам от новите кметски наместници да предприемат бързи мерки предвид започващия зимен сезон", коментира Първан Дангов. Припомняме, че преди дни той назначи първите си двама заместници - Валентина Караганова и Бойко Христов.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook