Нестандартно бизнес обучение в Благоевград

05/11/2022 15:48 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Стартира първи сезон на SEAкселератора. Провежда се с пари по трансграничен проект.

Предстои еднодневно обучение по бизнес моделиране, което ще се проведе следващата седмица в Благоевград. Домакин е Американският университет. Това е първи по рода си бизнес акселератор, обхващащ областите Благоевград, Кърджали, Смолян и Хасково. Програмата е подходяща за индивидуални предприемачи и екипи с амбиция да превърнат идеите си в работещ бизнес.

Обучението ще се води от преподаватели от Американския университет в България - Росен Петков и Евелина Ван Менсел. Темата на обучението е бизнес моделиране чрез бизнес модел Канава. Канавата е инструмент за стратегическо управление за бързо и лесно дефиниране и комуникация на бизнес идея или концепция. По време на обучението участниците ще имат възможността да се запознаят с организаторите и останалите участници в Акселератора, да представят идеите си, да получат обратна връзка от експерти, като преминат през задълбочено бизнес моделиране чрез Бизнес Модел Канавата.

Всеки участник ще има възможност да представи своята канава пред останалите участници и менторите. Най-активните и мотивирани участници ще получат сертификат за участие и възможност за участие в следващия етап на SEAкселератор - Ниво 2: Индивидуално менторство и консултации от експерти. Участието в обучението е безплатно, а всеки участник ще получи сертификат за участие, издаден от АУБ. Предвид спецификата и практическата насоченост на обучението, броят на участниците е ограничен до 20 души. Срокът за регистрация е 7 ноември.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook