Нов спортен директор в "Пирин" - Благоевград

25/04/2024 16:50 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Знаменит футболист се завръща в "Пирин" - Благоевград. Влиза в ролята на спортен директор.

До преди няколко месеца бившият футболист на ПСВ "Айндховен" и "Фулъм" Станислав Манолев беше президент на „орлетата“, но сега ще бъде с друг ресор. Манолев ще бъде представител на новата власт в клуба, в лицето на бизнесмените Георги Спасов и Милен Стефанов.

Очаква се официално на 26 април от Общината да обявят, че акционерното дружество на двамата, ще поеме управлението на "Пирин". Представителите на дружеството вече са представиили бизнес плана си за развитието на футболния клуб пред Общински съвет, който трябва да се произнесе на заседание, което предстои утре. Както е известно, Спасов развива успешен бизнес в областта на възобновяемите енергийни източници и е известен с това, че от години помага на много спортни клубове и благородни каузи в Благоевград. Милен Стефанов пък е собственик на „Файв Мен“ ЕООД – аутсорсинг телекомуникационна компания, оперираща на няколко пазара в Европа. 

Настоящият управител на Пирин – Петър Занев, ще продължи да изпълнява своите задължения, като ще бъде от квотата на Община - Блaгоевград, която след промените ще притежава 20 000 акции от новото дружество, предаде topsport.bg.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook