Обещаха да не търгуват кметство, плаж, минерална баня и здравна служба

20/10/2022 15:38 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив
Създава се напрежение сред жители заради сигнали, че се ще търгуват минерална баня, сграда на кметство и здравна служба. Те са готови да протестират за запазване на общинското имущество.
 
"Във връзка със спекулациите и създаващото се напрежение относно отдаването на концесия на общинска собственост в село Баня, заявявам категорично, че предоставянето на такава, се извършва след внимателно и детайлно проучване", заяви заместник-кметът в града Иван Гюров.
 
"Бурното развитие на туризма в село Баня налага да се вземат изключително много мерки, във връзка с подобряване инфраструктурата, така че да може да отговори на очакванията на инвеститорите. Хората трябва да са спокойни и да не се влияят от слухове, че ще разпродадем общинските земи и имоти, част от които са Турската баня, стадиона, плажа, Здравната служба и Кметството. Категорично заявявам, че Община Разлог няма да продаде нито един имот, който е пряко свързан със селото и е общинска собственост към този момент, и всички те ще останат такива", категоричен е Гюров. Медицинският център ще бъде обновен и развит, така че да обслужва адекватно населението и целия туристически поток.
 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook