Обходен маршрут заради реконструкция на водопровод до 14 септември

22/08/2023 16:16 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Заради подмяна на водопровод ограничават движението на всякакви автомобили и автобуси от 8.00 часа на 24 август до 14 септември, информираха от Агенция "Пътна инфраструктура".

Касае участъка от Перник към кварталите "Суходол", "Мошино" и селата Мало Бучино - Големо Бучино. За реконструкция на водопроводната и канализационна мрежа на града се затварят улиците, които съвпадат с трасето на третокласния път. Ще бъде ограничено движението в отсечката от кръстовището на ул. „Младен Стоянов“ и ул. „Хавана“ до кръстовището на ул. „Олег Кошевой“ и отклонението за Гробищен парк „Мошино“.

Трафикът ще се пренасочва по обходни маршрути: Перник - Дивотино - Люлин - Големо Бучино, Перник - АМ „Струма“.

Агенция „Пътна инфраструктура“ апелира шофьорите да спазват правилата за движение, да карат внимателно, спазвайки дистанция и със съобразена скорост, да не предприемат рискови изпреварвания, с които застрашават безопасността на всички останали пътуващи. Да не се използват аварийните ленти по автомагистралите за по-бързо придвижване при натоварен трафик. По този начин се възпрепятства преминаването на превозните средства със специален режим на движение в случай на инцидент. 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook