ОбС- Благоевград решава за футболнен шеф на "Пирин" и парични бонуси

26/08/2021 15:47 0 Коментирай

Съветниците в Благоевград решават за оставката на футболен шеф в "Пирин". На мястото на напусналия Венко Попов назначават нов представител в общинския клуб.

Попов сам е решил да се оттегли, съобщи председателят на ОбС-Благоевград Радослав Тасков. Той утчончи, че в молбата са посочени лични причини.

По предложение на кмета Илко Стоянов на мястото на Попов назначават Атанас Дафинов. Дали местният парламент ще одобри решението, ще стане ясно на заседанието утре.

Ще бъде разгледано предложение на съветници от ГЕРБ за налагане на глоби на партии, които не са премахнали предизборни и агитационни плакати.

Както вече информирахме, ще се дебатира и предложение за пренасочване на 207 000 лева, заложени в бюджета за ремонт на клетката на лъвовете в соопарка. С тези средства ще се изплатят бонуси на семейства деца, родени миналата година.

Сесията в петък ще започне с полагене на тържествена клетва от новия съветник Захарин Хаджийски. Банкерът - директор на Общинска банка, сяда в стола на Гергана Муртова, която преминава на отговорен пост в екипа на градоначалника Стоянов.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook