Обвиниха 21-годишен за изнасилване и кокаин

14/09/2020 17:29 0 Коментирай

Внесоха в съда обвинителен акт срещу син на известен бизнесмен за брутално изнасилване и притежание на кокаин. 21-годишният Любослав Влахов очаква до дни присъда по два текста от Наказателния кодекс.

Младият Влахов е от санданското село Ново Делчево. Той се гаври със своя съученичка преди година в мазе на жилищен блок в Сандански. Бащата на изнасилената подаде часове по-късно жалба. Магистратите постановиха "задържане под стража", но седмици по-късно го пуснаха на свобода.

До последно Влахов отрича, че е изнасилил Велислава. Прокуратурата обаче е събрала достатъчно данни за извършеното престъпление.

Вечерта на 21 септември миналата година Любослав бил на дискотека, пил солидно количество алкохол, припомнят от държавното обвнение в Сандански. Поканил велислава в апартамента на негова съученичка. Тя споделила с баща си за поканата и помолила да я закара до адреса.

Междувременно двамата стигнали до входа и стълбището на кооперацията. Обвиняемият започнал да я опипва, след което я хванал с ръцете през тялото и я изблъскал надолу по стълбите, водещи към мазетата на кооперацията. Пострадалата не могла да окаже каквото и да е съпротива на насилника, с оглед физическото му превъзходство. Възползвайки се от това, обвиняемият се съвкупил с нея, като я принудил със сила.

Пострадалата успяла да избяга, когато Влахов отклонил вниманието си, поради повикване по телефон. Върнал в апартамента да събере свои вещи. Сред тях имало плик с кокаин. По време на арестуването бил дрогиран.

Любослав има криминални регистрации. В края на месец август той и негов приятел преследваха по главен път Е-79 с автомобил 34-годишен мъж. Оказа се, че е абсолютно безпричинно. Шофьорът успя да се измъкне от гонката невредим с "Мерцедес"-а си. Мъжът от село Старчево бе спасен от полицейски автопатрул.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook