Обвиниха хирург за насилие

14/10/2020 17:28 1 Коментирай

Подведоха под наказателна отговорност пластичния хирург д-р Борис Дашков.

Прокуратурата му повдигна обвинение по член 131 от НК. Според държавното обвинение в Дупница борис Дашков е упражнил домашно насилие и е нанесъл телесни травми на приятелката си.

Тя е получила получила охлузвания в областта на дясното рамо, шията и лицето. Разследването сочи, че именно доктърът е причинил нараняванията на 8 октомври, за което вече информирахме.

Преди дни пластичният хирург в Дупница Борис Дашков, който е бивш съветник в Бобов дол, разкри, че той самият е жертва на насилие. Не е пребил приятелката си, както съобщиха официално от полицията в града и от пресцентъра на МВР. Дашков изтъкна в профила си във Фейсбук, че не е упражнил домашно насилие, в каквото го обвиняват.

"По повод на излезлите статии по мой адрес в нета, се чувствам длъжен да ви кажа, че не е това което го изкарват по медиите, за което ще си получат заслуженото", заяви Борис Дашков, който е бивш съветник от ГЕРБ в Бобов дол.

"Нападнатият човек съм аз. Не исках да ви занимавам с личния ми живот, но се чувствам длъжен да ви го споделя, тъй като не ми харесва начина, по който ме издокараха. И преди не съм реагирал на подобни опити за уронване, но разбрах, че не кажеш ли истината, другият вариант се приема като такава", публикува Дашков, който освен хирург в дупнишката болница, прави и пластични интервенции в частен кабинет.

"Ще се възстановявам дълго. Огорчен съм от постъките на някои хора но явно хората са станали такива. Яд ме е че ми петнят името и ми правят такива мизерии но живот", смята Дашков.

Напиши коментар

Коментари

  1. Миро -
    Този човек е лъжец и това ще се докаже в съда .Човека извасилва жени,души ,пребива но винаги се разминава .Има много жертви пострадали от него .Долна гадна пияница ,наркоман.Проучете го малко госродина и ще разберете какво криминално минало има ,но се води д-р !!!!!!Не мога да повярвам как има и назначават на работа такива хора .Те трябва да са да пример а не ...!!!Бие дори баща си но не Тои милия е жертвата!!!!

Социално

новини благоевград facebook