Обвиниха насилник за побой на майка и дъщеря

22/10/2021 16:26 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Приключи разследване срещу насилник, малтретирал съпругата и дъщерята им. С. С. застава пред съда в Благоевград, но наказателното преследване е заменено с искане за административно наказание. 29-годишният системно малтретирал жена си. Тя го напуснала и отишла да живее при родителите си в Симитли.

Последният побой е извършен на паркинг в Симитли, близо до работното й място. Ударил с юмруци няколко пъти лицето й. Пострадалата С. Д. депозирала веднага жалба в полицията. Започнали заплахи по телефона за физическо ликвидиране.

В Районна прокуратура – Благоевград е било образувано досъдебно производство, по което С. С. е бил привлечен в качеството на обвиняем за нанасяне на телесна повреда. Престъпното деяние е било извършено от него в условията на домашно насилие. Обидното и унизително отношение на обвиняемия спрямо пострадалата, от която той има дете, е било системно, а не инцидентна проява, като психически и физически тормоз е бил упражняван от него както по време на фактическото им съжителство, така и след преустановяването му, съобщиха от прокуратурата в Благоевград.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook