Ограничават автомобилния трафик в Благоевград

07/09/2023 12:55 0 Коментирай

Въвеждат временна реорганизация на автомобилния и автобусен трафик в Благоевград. Заповедта е издадена от Общината. Причината е провеждането на South West Festival. Затрудненото движение е на 8 и 9 септември.

В тази връзка движението по улица "Александър Стамболийски", в частта от кръговото кръстовище при улиците "14-ти полк" и "Джеймс Баучер", а също и около кръстовището на булевард „Свети Димитър Солунски" Автомобили и автобуси няма да преминават.

При необходимост ще бъде въведено ограничение и за най-дясната лента на ул. „14-ти полк“, в частта от кръговото движение, образувано с ул. „Александър Стамболийски“ до отклонението към улица „Балкан“. Промените са в сила от 15.00 ч. до приключване на мероприятието по време на двата фестивални дни.

Водачите на МПС ще могат да паркират автомобилите си по ул. „Александър Стамболийски“. За целта ще бъдат обособени и регулирани две входно-изходни точки - от страната на бул. „Св. Димитър Солунски“ и от страната на кръстовището с кръгово движение, образувано с ул. „14-ти полк“ и ул. „Джеймс Баучер“.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook