Оклеветен депутат от ГЕРБ спечели 500 лева

05/03/2024 08:44 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Приключи в изключително кратък срок дело от наказателно-частен характер между депутат от ГЕРБ и общински съветник.

Районен съд - Благоевград реши в полза на народния представител. Стефан Апостолов от симитли ще получи от зърнения бос, станал местен парламентарист-Павел Стоименов, 500 лева, ведно с лихвите.

Делото бе заведено от Апостолов след публикация на Стоименов в профила му във Фейсбук за енергийната мафия. Бизнесменът, който преди дни бе сред съучредителите на политическата формация "Център" на Васил божков, отрича авторство.

"Истината винаги излиза наяве. А тя в случая звучи точно така: Осъдих Павел Стоименов за негова публикация в профила му във Фейсбук, която накърнява честта, достойнството и доброто ми име, а парите, които ми присъди съдът, ще даря. Всички си спомняме неговата кампания в социалните мрежи, както в един запис той заявява „Ние в момента само плюем и черним, и ще продължаваме да черним“. За всички тези лъжи, които изрече срещу мен и семейството ми, реших да се обърна към българския съд. Същият човек, който вече е общински съветник, не успя да заблуди нито хората с неговите манипулации, компромати и лъжи, нито съда. Достойно е човек да стои зад думите си, нали? Е, очевидно, „освободителят“ на Симитли не е от хората, които стоят зад думите си. Ще видите в прикачените снимки на документите от съда, където Стоименов е толкова объркан, че се чуди как да се измъкне с оправданието, че той не е автор на статията, че някой друг явно е писал на компютъра му. Вече всичко е ясно! Истината винаги е по-силна от лъжата! Съдебното решение е факт! Павел Стоименов бе осъден за публикацията си, бе признат за виновен за неверните и увреждащи името ми небивалици, а тарикатлъците му, че някой е седнал на компютъра му, просто не минаха! Ще завърша с нещо, което написах още на 20 юни миналата година. То касаеше Павел Стоименов и останалите „спасители“ и не забравяйте, че на лъжата и компроматите краката са къси", коментира също в социалната мрежа Стефан Апостолов. Той публикува и решението на РС-Благоевград.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook