Омениха новогодишното тържество в Сандански

30/12/2021 15:48 1 Коментирай

Традиционното посрещане на Новата година на площад България в Сандански, няма да се състои. Решението е на кмета Атанас Стоянов.

Вместо това е планирана благородна кауза. Общинският съвет одобри преди дни предвидените средства за новогодишното тържество, да бъдат предоставени на децата, загубили родител от COVID- 19.

Освен тези средства, на семействата ще бъде дарена и цялата сума от благотворителния коледен базар, организиран от община Сандански, на който активно участие взеха всички училища, детски градини и социални институции.

"Съпричастността със загубата и скръбта на нашите съграждани е обща, защото отиващата си 2021 г., бе изпълнена с много трудности за всички нас. Но въпреки изпитанията, злото не е трайно и светът винаги си движи от доброто. А доброто повелява да помагаме на хора в нужда- така, както водят общочовешките ни ценности и християнски добродетели", информираха от Общината.

"Да си пожелаем здраве и сили, уют и топлина във всеки дом на Сандански. Да има вяра и надежда за по-светли дни и добри бъднини за нас и общината ни", заяви градоначалникът Стоянов.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Потърпевш -
    Тоя боклук, да се маха! Наглец и шарлатанин.

Социално

новини благоевград facebook