"Орлетата" на предпоследно място

12/08/2023 10:32 0 Коментирай

Благоевградските фенове са недоволни от мача с "Локомотив"- Пловдив на стадион "Христо Ботев". Според тях съдията подари важна точка за гостите, благодарение на отсъдена дузпа. Отделно от това в социалните мрежи коментираха и слабата игра на "орлетата". Дузпата бе изпълнена в първите минути на срещата от локомотивци и реализираха гол. Към момента "Пирин" заема предпоследна позиция с една точка в актива си.

Снощи пиринци бяха с играч по-малко на терена още първото полувреме. Заради грешка в защита Георги Минчев изскочи сам, но бе настигнат и съборен от Методи Бачев, който бе изгонен с директен червен картон. 5 минути преди края на полувремето домакините изпълниха заучено изпълнение на пряк свободен удар. Топката бе насочена към Александър Дюлгеров, но Динко Хоркаш се намеси секунди преди Дюлгеров да засече топката в мрежата.

"Пирин" направи добра атака в 42-ата минута. Юго Комано бе изведен в добра позиция, той влезе в наказателното поле по диагонал и стреля, но топката премина покрай вратата. В последната минута на полувремето Ковальов спаси вратата си, след като Димитър Илиев стреля от дистанция. Пирин пропусна златен шанс. Юго Комано центрира, Хоркаш увисна и топката падна на крака на Борис Тютюков, който обаче явно не очакваше топката да стигне до него и не я уцели добре, изпращайки я в аут, предадоха спортните коментатори.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook