"Орлетата" с нов наставник

10/01/2022 15:13 0 Коментирай

Изпълнителният директор на ФК "Пирин" Таско Тасков представи нов старши-треньор на отбора в Благоевград. Детско-юношеската школа също се поема от подменен ръководител.

Радослав Митревски е назначен за наставник на "орлетата". Петър Карачоров е начело на ДЮШ.

Официално бе обявен и новият спонсор на ФК „Пирин“, компанията за онлайн залози – 8888.бг. Както информирахме предварително, Румен Чандъров, бившият бос на "Ботев"- Пловдив, е новият генерален спонсор на благоевградските футболисти. Чандъров постави върху екипите на пиринци името на своята хазартна компания, която скоро започва за оперира на родния пазар. Сумата е добра за родните стандарти.

"Благодаря и на нашите легенди, които веднага след историческата победа над „Лудогорец“, извикахме в кабинета на кмета Стоянов и им съобщихме новите финансови параметри за клуба, които касаят намаляване на възнагражденията им. Футболистите, които на секундата се съгласиха заплатите им да бъдат редуцирани са Николай Бодуров, Петър Занев, Станислав Манолев, Станислав Дяков, Слави Костов. Ако не бяха усилията на кмета Стоянов и футболистите, може би нямаше днес да направим първа тренировка на „Пирин“, заяви Таско Тасков.

На стадион „Христо Ботев“ в Благоевград беше отслужен и водосвет за здраве, след което орлетата направиха и първата си тренировка за сезона.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook