Орлин Горанов пя пред млади юристи

17/06/2022 16:28 0 Коментирай

Орлин Горанов пя на церемония по дипломиране на бъдещи юристи в Югозападния университет в Благоевград.

Поздрав от името на дипломантите поднесе Мариус Мариянов – отличник от специалност „Право“. Сред абсолвентите, които се дипломираха с най-висок успех са и Марио Василев – специалност „Национална сигурност“, Миглена Иванова – специалност „Публична администрация“, Любослава Георгиева – специалност „Връзки с обществеността“ и Габриела Станкова – специалност „Международни отношения“.

Професор Ангел Димитров – дипломат от кариерата, първи извънреден и пълномощен посланик на България в Скопие и съпредседател на Съвместната мултидисциплинарна експертна комисия по историческите и образователни българо-македонските въпроси въпроси, връчи дипломите на отличниците. Той пожела на абсолвентите да бъдат любознателни, отговорни специалисти в своята бъдеща работа и достойни българи.

Плакети за отличен успех на дипломантите връчи ректорът Борислав Юруков. Пожела да бъдат здрави, силни и уверени с дипломата на Югозападния университет „Неофит Рилски“ в своите ръце. Ректорът подчерта, че знанията, които са получили са залог за техните бъдещи успехи.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook