Оспорван мач на "Пирин" и "Левски" в Благоевград

03/04/2022 11:22 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Отборите на "Пирин" и "Левски" влизат в най-оспорвания мач за сезона на стадион "Христо Ботев" в Благоевград. Полицейското присъствие ще е засилено, за да не се допуснат хулигански прояви на феновете. Срещата е днас в 17.30 часа.

„Орлетата“ са в серия от седем поредни мача без загуба в първенството. Треньорът Радослав Митревски заяви, че му прави чест да се изправи срещу Станимир Стоилов. Вярва в момчетата и оставането им в елита.

Пиринци в момента са десети в класирането. Мачът срещу Левски е много важен. Очаква се Радослав Митревски да заложи на върха на атаката на бившия нападател на “сините” Станислав Костов, а изненадата ще е присъствието сред титулярите на младока Иван Тасев. Станислав Манолев и Спас Георгиев също ще опитат да създадат проблеми на защитата на гостите.

Припомняме, преди повече от месец "Левски" и "Пирин" се срещнаха в контрола на “Герена”. Тогава спечелиха домакините с 3:1. Двубоят се запомни с глупавата постъпка на Антон Карачанаков, който вкара красив гол, но след това подразни публиката на “сините” и едва се спаси от линч.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook