Освободиха княгиня Калина след катастрофа в Боровец

20/08/2023 12:50 0 Коментирай

Дъщерята на Симеон Сакскобургготски - Калина, е напуснала ареста, където изкара по-малко от денонощие. В следобедните часове вчера тя е катастрофирала в бариерата на хотел "Мура" в курорта Боровец. При пробата с дрегер е било установено, че тя е с над 1,2 промила алкохол.

Княгиня Калина е отказала да даде кръвна проба, разкриха от прокуратурата. Няма пострадали при пътното произшествие. До момента липсва официален коментар на МВР. Пред бтв съпругът на Калина Китин Муньос е казал, че "Съпругата ми е изгубила кучето си. Много го обичаше. Има три кучета. Все още не можем да го открием. Тя е под стрес. Цяла сутрин обикаляхме Боровец. При паркиране е ударила колата, виждате. Може да е изпила една чаша вино, но това не е пиене на алкохол. Това е нищо. Инцидентът е малък. Превръща се в голям проблем, защото е княгиня Калина“.

В бюлетина на МВР се съобщава за ПТП в Боровец - "Към 15.20 часа е подаден сигнал за самокатастрофирал лек автомобил на изхода от паркинг на хотел в Боровец. Отзовалият се незабавно на място автопатрул установил водача - 51-годишна жена, като след направен тест с техническо средство пробата отчела над 1,2 промила алкохол. Жената ще бъде придружена до болнично заведение за даване на кръвна проба. Работата по пълното документиране на случая продължава. "

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook