Парични награди за млади предприемачи

30/06/2023 15:16 0 Коментирай
Снимка Пресцентър Снимка: Пресцентър

Наградиха участници в конкурс за предприемачество. Голямата награда - 4000 лева, бе връчена на благоевградчанката Анна Каперска. Тя спечели с проекта си "Студио за постпродукция".

Мариела Филчева, също от Благоевград, разработи идеята си, свързана с децата и по-конкретно с техните игри. В моята лаборатория за експерименти те ще имат възможност, вместо да стоят пред компютъра, да опознаят необятния свят на биологията, химията и физиката по един забавен начин. Участието в програмата ме амбицира да уча „Бизнес предприемачество“, каза Мариела Филчева от Благоевград.

Оспорваната втора награда беше присъдена на Василка Попова с ресторант-каравана край Рилския манастир. Журито не успя да излъчи един фаворит за третото място и то бе поделено между Лидия Аракчиева за проект „Градска хижа „Портала“, Габриела Тосунова с бизнес идея за парти агенция и Надежда Андонова, която има амбицията да се развива с организиране на курсове по тъкане.

Собственикът на CLS Solar Services Георги Спасов връчи още една специална награда на Ралица Петкова. Малко преди финала на проекта BASE административният директор на Съвета на жените в бизнеса в България Соня Димитрова подчерта, че Академията променя животи, пожела на завършилите курса да преследват и сбъдват мечтите си и връчи на всички сертификати.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook