Парични премии за красиви девойки

20/03/2022 10:31 0 Коментирай
Снимка Пресцентър Снимка: Пресцентър

Избраха най-красивите девойки. Три от тях получиха парични награди по време на 55-я конкурс, посветен на красотата и пролетта.

Над 20 000 души наблюдаваха "Девойка Кюстендилска пролет" онлайн за втора поредна година. Имаше много зрители и пред екрана на площад "Велбъжд".

Момичетата дефилираха на сцената на общинския театър в Кюстендил. Първа се класира Мадлен манова. Тя получи от кмета Петър паунов 1500 лева.

Нейна първа подгласничка стана 16-годишната Ралица Тодорова. Нейната награда е 850 лева. Втората подгласничка - Юлиана Манева, получи същата сума. Всички участнички бяха поощрени от Община Кюстендил с официалните тоалети и обувките, с които участваха в спектакъла снощи, както и луксозни албуми със снимки.

Както вече информирахме, в Кюстендил утре е неработен ден в чест на Първа пролет. Официалният празник на град Кюстендил продължава днес с благословението на патриарх Неофит, в храм "Свети Димитър". От Архиерейското наместничество в Кюстендил, се приканват благочестивите християни да вземат молитвено участие в богослужбата. Празничният водосвет е на 21 март. След него започва шествието с духов оркестър.

 

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook