Партиен лидер зове за гражданско неподчнение

12/06/2024 08:27 0 Коментирай
Снимка Фейсбук Снимка: Фейсбук

Изборите за 50 НС бяха фалшифицирани от "Информационно обслужване", което е държавна структура, категоричен е лидерът на "Величие" Николай Марков.

"Ще разкрия цялата схема на измамата, поръчителите, изпълнителите и логистиката - засечени по време и място. Това ще стане от трибуната на Народното събрание", излезе той с официално изявление.

Марков призовава за гражданско неподчинение. Публикуваме бе редакторска намеса:

"Ще разкрия цялата схема на измамата, поръчителите, изпълнителите и логистиката - засечени по време и място. Това деяние е съставомерно по смисъла на Наказателния Кодекс. Освен тази отговорност замесените лица ще поемат и другата, за която предупредих. Няма да отстъпя нито крачка от Истината, дори това да ми струва живота. Обещах на последователите си Справедливост и те ще я получат, защото никой повече не иска да бъде заложник на мафиоти. И няма да бъде. Цялата измама ще чуете лично от мен от трибуната на Народното събрание, съвсем скоро! Обявявам нулева толерантност към замесените.

С това престъпление срещу избирателните права на гражданите беше извършен организиран държавен преврат чрез пълна фалшификация на изборите резултати. Последващата хистерия от страна на политици, политолози и социолози е подготовка за следващ удар срещу избирателите и естествените лидери на ПП "Величие"- Марков и Михайлов. В такава агресивна среда ние имаме само един правилен ход - да призовем избирателите ни в страната и чужбина да излязат по улиците, за да бъдат преброени поименно. Бъдете готови за обявяване на гражданско неподчинение в защита на Истината! В защита на вашия вот", заяви Марков.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook