Партийни централи молят благоевградчани за глас

27/06/2021 20:09 0 Коментирай

Представители на различни политически партии, участници в кметската надпревара в Благоевград, молят избирателите за активност.

В социалната мрежа след 18.00 часа започнаха да призовават благоевградчани за излязат и да гласуват в името на бъдещето и промяната в града. Изненадани от апатичността на гражданите са почти всички кандидати за кметове.

От ОИК-Благоевград също не очакваха масово загърбване на машините за гласуване. Малко след 19.00 часа се усети леко раздвижване пред секциите. Към момента официално не е обявено приключване на гласуването, което трябваше да е до 20.00 часа.

По груби изсчисления от секционните комисии в града натисналите бутона на днешния вот няма да са повече от 16 500 души, което е драстично малко на фона на имащите право 65 502 жители в Благоевград и селата.

И както на всички избори, се появиха междинни резултати.

"Макар, че изборният ден още не е свършил вече се тиражират резултати. Питам се на какво се базират, предвид това, че екзитпол няма. А, може би тайната на вота не е толкова тайна за някого или предварително някой знае резултата? Ако е така, то негласуващи, знайте, че това не става без вашето съдействие, равно на бездействие", коментира една от участничките в изборното състезание.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook