Паскалев: Трябва задълбочена работа в Благоевград, която само Николай Шушков може да свърши

05/10/2023 13:52 0 Коментирай
Снимка Пресцентър Снимка: Пресцентър

Бившият кмет на Благоевград и ексрегионален министър Костадин Паскалев е категоричен, че само Николай Шушков може да свърши задълбочената работа, от която се нуждае общината. Той даде прогноза, че 10 процента от новите съветници ще са от "Левицата". Според Паскалев на Благоевград му трябва кмет, който да върне града към реалността. Не личните амбиции на даден човек да бъдат реализирани, а да бъдат осъществени целите на общността. "Тук не става въпрос за нещо повърхностно, тук става въпрос за много и задълбочена работа, която знам, че Николай Шушков ще успее да свърши“, каза Паскалев.

"Николай Шушков е принципен, последователен, градивен човек и може да даде много на родния си град. Ще работим заедно за социалното, справедливо и съзидателно бъдеще на нашия град“, това каза на свой ред и водачът на листата адвокат Албина Анева. „Ние сме хора, които живеем тук и милеем за града. Ще работим за нов Благоевград, който да се развива не само с помощта на външни инвеститори, но и на хората в него“. Албина Анева припомни, че подкрепата за Николай Шушков бе обявена, още когато стана известно, че той се кандидатира за кмет на Благоевград. „Ще бъдем последователни, както той е последователен в действията си за доброто бъдеще на Благоевград“.

Кандидатът за кмет Николай Шушков благодари за подкрепата и подчерта: „Повечето от кандидатите в нея са мои добри познати и приятели, с някои дори съм работил. Една много добре балансирана листа от хора, дълбоко свързани с Благоевград и отдадени на мисията за просперитета на града и хората“, подчерта той „Левицата“ в Благоевград участва самостоятелно със собствена листа и подкрепя независимия кандидат за кмет Николай Шушков, което е нещо повече от естествено“. Това каза по време на представянето на листата за общински съветници на коалиция Левицата в Благоевград Костадин Паскалев, бивш кмет на града, бивш вицепремиер и председател на Коалиционния съвет на „Левицата“. Той уважи лично тържествения водосвет за здраве, отслужен от отец Павел, с който политическата коалиция „Левицата“ в Благоевград откри своя предизборен щаб и изрази увереност в успеха на местните избори на 29 октомври. 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook