Паяк увреди скъпа кола в Благоевград

16/08/2022 16:35 0 Коментирай
Снимка Пресцентър Снимка: Пресцентър

По време на репатриране на неправилно спрял автомобил в Благоевград е станало произшествие.

Скъпата кола на благоевградчанин е паднала от общинския паяк на "Паркинги и гаражи", алармираха недоволни в социалната мрежа.

От общинското дружество обявиха, че изпълнение на служебни ангажименти от служителите, едно от въжетата се е скъсало. В резултат на това колата, която се е вдигната в този момент, е получила минимални щети по калника.

"При създалата се ситуация няма пострадали хора. На място веднага е пристигнал управителят на „Паркинги и гаражи“ Ивайло Червилов, който е направил оглед на автомобила и е разговарял със служителите на дружеството за изясняване на обстоятелствата.

Щетите ще бъдат възстановени от застрахователна компания, информираха от Общинатаи защитиха дружеството, което пълни хазната на Благоевград с глоби за неправилно паркиране и извозване с паяк до наказателен паркинг, който струва 80 лева. Престоят на час там се заплаща по 3 лева на час. Високите такси бяха въведени по предложение на назначения преди месеци управител Ивайло Червилов, който беше съветник от ДПС.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook