Пенсионерка увреди кола, пиян водач рани приятелки

31/10/2023 09:40 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

66-годишна жена е счупила стъклата на автомобил, информираха от полицията. Установили я часове след престъпното деяние. Пенсионерката е увредила "Хюндай Санта Фе", паркиран на улица в петричкото село Кърналово. Предадена е на прокурор.

На улица "Рокфелер" в Петрич са проверили автомобил „Опел Корса“. Управлявал го 63-годишен петричанин. Оказало се, че колата е с поставени регистрационни табели, които са издадени за друг автомобил. Заведено е бързо полицейско производство.

Гоцеделчевските полицаи са свалили от "Ауди" пиян водач. Проверката извършили на кръгово кръстовище между улиците “Драмски път“ и „Гоце Делчев“. Зад волана бил 31-годишен от Хаджидимово. Движейки се с несъобразена с пътните условия скорост е излязъл от платното за движение и се е блъснал в електрически стълб. В резултат на инцидента, с комоцио и охлузвания по коляното и ръката е пострадала 19-годишна пътничка в автомобила, а с фрактура на двете кости на предмишницата- 23-годишна жена, която също е пътувала в него. Направената на водача проба с техническо средство за употреба на алкохол е отчела наличие на 0,53 промила, а пробата за употреба на наркотични вещества – отрицателен резултат.

Също в Гоце Делчев са спипали 50-годишен от село Плетена. Шофирал е "Мицубиши" с 1,54 промила алкохол.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook