Петима наранени в Благоевград и Петрич

03/06/2024 15:22 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Тийнейджър е наранил малко момиче. Нападнал го и със сила му отнел 5 лева. Престъплението е извършено на улица в Петрич, информираха от местната полиция. Ударил ученичката с главата си почелото и носа. Името на момчето не се съобщава умишлено.

В Благоевград издирват побойници. нападнали са младежи на улица "Димитър Талев" в областния център. Първоначално възникнал скандал между двама благоевградчани на 18 и 19 години. Започнали да се бият, към тях се присъединил още един от Благоевград. След удар в лицето е пострадал 18-годишният. Той е с контузия на мозъка, счупени са зъб и максиларен синус. Настанили са го за лечение в болнично заведение в  София с черепно-мозъчна травма, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

След физическа саморазправа между група млади мъже пред игрална зала в Благоевград, е бил ранен с нож 35-годишен от града. Полицаите са установили и задържали трима мъже на 28, 35 и 51 години, също от Благоевград. Подтрадал е и 34-годишен от село Рилци. Криминалистите крият имената на извършителите. Прокуратурата разследва случая.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook