Петима ранени край Сандански и Разлог, шестима са задържани

16/10/2023 14:01 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Петима, които са на възраст от 22 до 69 години, са пострадали по време на побой. Ранените са в санданското село Микрево и в Разлог, информираха от полицията.

За денонощие в санаднския арест са вкарали 65-годишен. Той е от село Микрево. Пребил е в условията на домашно насилие 69-годишна жена. Заплашил я с убийств. Сезирана е прокуратурата в Сандански. Пострадалата е получила лекарска помощ.

В Разлог са настанили в болница 29-годишен, който е с порезно-прободна рана в корема и подбедрицата. Преди това е възникнал скандал в разложки хотел. Той е от ромски произход. Престъплението е извършил мъж на 52 години. Той е избягал, полицаите знаят кой е, но все още го издирват. Раненият е от село Средец, Силистренско.

Трима са пострадали в хазартна зала в Разлог, информираха от местното полицейско управление. Възникнала е физическа саморазправа между група мъже от Разлог на възраст между 22 и 52 години. При инцидента са получили различни травми пострадали трима от участниците. Единият е със счупен нос, втори е с фрактура на ръката, а техен съгражданин е с разкъсно-контузна рана на главата. Шестима мъже, участващи в инцидента са задържани за денонощие.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook