Петрич застана зад Димитър Бербатов

28/02/2022 15:58 0 Коментирай
Снимка Пресцентър Снимка: Пресцентър

Благоевградчанинът Димитър Бербатов, който е кандидат за президент на БФС, получи пълна подкрепа от кмета на Петрич Димитър Бръчков. Той гостува в южния град за втори път с част от своя екип посети Петрич. Срещна се с с представители на футболните клубове и на спортната общественост.

„Това е пътят – представяш своята програма и какво предвиждаш. Приемам на тези разговори много добри предложения, които също намират място в едно бъдещо управление на БФС“, заяви Бербатов. След две официални писмени позиции отново кметът Димитър Бръчков декларира подкрепа към Димитър Бербатов, посочвайки, че в община Петрич също остава приоритет развитието на детско-юношеския футбол, като в школата на ОФК „Беласица“ тренират 300 деца. Кметът подари на Димитър Бербатов и новия плакат на мъжкия отбор, на който всички футболисти и треньори са в комитски носии.

Посланието, което идва е равнозначно на пътя, който извървява екипа на Димитър Бербатов сега. На срещата днес в залата на Община Петрич присъстваха също председателят на Общински съвет Георги Тренчев и депутатът Костадин Стойков.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook