Петричанин предложи пари на македонски полицаи

11/08/2023 13:46 1 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Превозвач от Петрич е задържан в Скопие. Предложил е подкуп на полицаи, за да не бъде глобен за пътно нарушение. Македонски медии съобщават, че 60-годишният бил спрян след преминаване с "Ивеко" на червен светофар.

Петричанинът Б. Е. Г. е сложил евро в шофьорската книжка, за да се почерпят и да не му налагат глоба. Полицаите го задържали за даване на подкуп по чл.358 от Наказателния кодекс. За случая е уведомен прокурор и след документирането му срещу българския гражданин ще бъде внесен наказателен иск по бързо производство. 

Според посочения член от Наказателния кодекс наказанието, налагано за това престъпление, е от глоба (ако е извършено от юридическо лице) до лишаване от свобода от една до пет години, предаде БТА.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Председателя на ДПС -
    Председателя на ДПС публикува: 12 Август 2023 | 09:45 Централата на ДПС реши да издигне Мехмед Вакльов за кмет на община Якоруда. Пред него е поставена задача да посочи нов екип от ерудирани млади и уважавани личности. Категорично да се раздели с всички до един, без изключение от старите управници които се провалиха, и не заслужават доверие. Призоваваме населението на община Якоруда и съставните населени места да го подкрепят, за да изведе града от блатото в което го тикнаха досегашните управници

Социално

новини благоевград facebook