Петрички футболен съдия помогна на тираджия в Кресненското дефиле

27/11/2021 11:11 0 Коментирай

Петрички футболен съдия се включи в спасителна акция на Кресненското дефиле. Ивайло Стоянов станал очеидец на катастрофа с ТИР. Както съобщихме вчера, ремаркето се откачило на един от завоите и попаднало в крайпътна канавка. Стоянов веднага се притекъл на помощ на шофьора, който е турски гражданин. Дошли и други пътували в района на Кресненското дефиле. Извадили го от кабината в шок в очакване на линейка.

Ивайло Стоянов се прибирал от Дания към Петрич. Точно преди влизането в Кресна, около гара "Пейо Яворов", бил изпреварен от каращ с висока скорост турски ТИР. Той веднага отбил колата си, същото направил и водач на минибус, каращ пред него. Двамата спират движението, заставайки на шосето, а след това с помощта и на други хора вадят от кабината на камиона изпадналия в шок шофьор на турския камион.

"Беше като на филм! Най-важното е, че няма жертви и пострадали, единствено материални щети. Шофьорът беше наистина в шок, когато го извадихме от кабината! Наистина се уплаших, защото такава голяма машина пред мене изглеждаше неконтролируема. Със сигурност този човек минава за първи път по тези места и няма и най-малка представа колко рисково трасе е Кресненското дефиле", коментира Ивайло Стоянов, цитиран от БТА.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook