Петричките футболисти приемат гости на чужд терен

02/05/2021 17:03 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Ръководството на "Беласица" - Петрич реши къде ще играе домакински срещи заради наказанието от БФС.

Пет от предстоящите мачове няма да са на стадиона в южния град. Футболистите ще приемат гостите си на терена в село Микрево край Струмяни, съобщиха от клуба.

Първата домакинска среща е на 8 май срещу ""Надежда" от Доброславци.

Както е известно, петричани бяха лишени от домакинство и глобени с 5000 лева заради боя на "Цар Самуил" преди дни. Тогава част от феновете излязоха на игрището и биха страничен рефер и играчи от "Балкан" - Ботевград.

Съдийската комисия на БФС готви тежки санкции. Симеон Иванов е с разбит нос, пострадали са още Емил Колев, капитанът Петър Василев и нападателят Калоян Бонев. Съдията Иво Андреев се отървал невредим, благодарение на играчите от "Беласица". Ритан е обаче тъчреферът Калоян Кацаров.

Футболистите на Саша Симонович и ръководството на домакините са в основата да няма по-сериозни ексцесии. Намесили се и петрички полицаи, които извели затворени в съблекалнята футболистите от Ботевград. Автобусът им бил ескортиран от патрулки.

"Няма футболен човек, който да не е запознат или да не е чувал за темпераментните ни привърженици и лютата южняшка кръв, която тече във вените им. Неслучайно прозвището ни е „Kомитите“. Призоваваме нашите привърженици в бъдеще на сдържаност и да не се поддават на целенасочени провокации от представители на противниковите отбори. Апелирали сме винаги, че подобно поведение е само в ущърб на обичания отбор , написаха в официалната страница на клуба.

 

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook