Пиринци дължат големи суми за екипите

13/10/2023 09:55 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Заради просрочени плащаниа от страна на "Пирин" - Благоевград имат ултиматум, че ако не изчистят сметките, има опасност от започване на съдебна процедура.

Не са издължени пари за екипите на футболистите и други спортни стоки. SPORT DEPOT преговаря с адвокати, които да внесат съдебно дело срещу общинския клуб. Това досега е била нежелана стъпка, но управата на клуба не е оставила на бившия доставчик друг избор. "Задълженията на отборите към доставчиците им са ключови за устойчивото развитие на спорта", споделят от дружеството.

"Ние сме горди, че подкрепяме местните футболни отбори, но също така ние се нуждаем от партньори, които да държат на думата си и да си сътрудничат с нас за постигането на общи цели. Неплащането на задълженията поставя под въпрос цялото партньорство и може да доведе до неблагоприятни последствия за всички страни.". За жалост има и лоши примери, които не са от полза за никоя от страните, нито за самите отбори, нито за техните фенове. Отборите на "Пирин"- Благоевград и "Ботев"- Враца имаха дългогодишни партньорски и спонсорски отношения със SPORT DEPOT. Тези отношения са завършили без клубовете да се издължат финансово за доставената спортна екипировка. Плащането на задълженията не само поддържа здравите отношения между доставчик и отбор, но и помага за финансовата устойчивост на клубовете", сочат от спортната фирма.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook