Пиян и дрогиран предизвикаха произшествия

18/03/2024 15:41 0 Коментирай
Снимка МВР, архив Снимка: МВР, архив

Пиян зад волана на автомобил "Щаер Пинзгуаер" е увредил общинско имущество, информираха от полицията. Задържали са го за денонощие.

52-годишен е извършвал маневра на заден ход и е съборил декоративна ограда на мост над река Язо в Разло. Полицаите установили на място, че е карал с 1,31 промила алкохол. Водачът е чужденец.

На пътя между Гоце Делчев и село Ново Лески 20-годишен е предизвикал катастрофа. Карал „Тойота“ с превишена скорост. Изпреварил "Форд", управляван от 19-годишен гоцеделчевец. Виновният, който е от село Ново Лески, е получил контузия на главата и натъртване на гръдния кош.

В Сандански са вкарали за денонощие в ареста 28-годишен от село Поленица. Предизвикал е с "Фолксваген" пътен инцидент с моторист, който издъхнал на място край селата Джигурово и Ласкарево. Оказало се, че младият водач е шофирал след употреба на наркотици.

19-годишен банскалия е допуснал с автомобил "Хонда" произшествие на пътя край Симитли. Блъснал се при изпреварване в "БМВ". Пострадала пътничка в ударената кола, собственост на 40-годишен от село Церово. Направените проби за алкохол и наркотици са отрицателни.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook