Пиян и дрогиран водач рани петима души

04/03/2021 09:11 0 Коментирай
Снимка бтв Снимка: бтв

За денонощие е задържан мъж, който предизвикал пътен инцидент. 40-годишният е карал пиян и дрогиран, информираха от полицията. Инцидентът станал на улица "Асен Златаров" в Кюстендил, близо до 6-то ОУ.

Кюстендилецът карал "Рено". Не спрял на знак "Стоп". С висока скорост се ударил в  автомобил"Ауди", движещ се път с предимство, съобщиха пътни полицаи.

От силния удар колата се забила в ограда на къща на улица „Асен Златаров“. Петима са ранените, сред тях са две жени. Те са получили лекарска помощ веднага след инцидента на националния празник. Един от пострадалите е закаран в столична клиника. Останалите са в кюстендилската болни.а. Няма опасност за живота им.

Бързо полицейско производство е образувано в Кюстендил за управление на автомобил след употреба на наркотично вещество. Пътни полицаи извършили проверка на „Опел“, управляван от 29-годишен кюстендилец. Тестван е с техническо средство, което отчело полошителен резултат на канабис. Проверката е извършена на кръстовището, образувано от улиците „Пролет“ и „Кокиче“ в града.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook