Пияни предизвикаха пътни инциденти

13/11/2023 15:55 0 Коментирай

Пиян водач е предизвикал пътен инцидент. За късмет няма пострадали хора. Шофирал е автомобил "БМВ" с 1,69 промила алкохол, информираха от полицията.

Нарушителят е на 19 години. Той е от гоцеделчевското село Осина. Карал е с висока скорост. Ударил колата в дървен навес край пътя към селото. Задържали са го ареста за денонощие.

На главен път Е-79 между Кресна и Симитли, автомобил „Ланд Ровер“, управляван от 72-годишен, се е блъснал в паднал голяма камък. С охлузни рани в областта на главата са пострадали 29-годишен мъж и 6-годишно дете, пътували колата, които след извършен медицински преглед са освободени за домашно лечение. На водача е направена проба с техническо средство за употреба на алкохол, която е отрицателна.

В Благоевград на улица „Братя Миладинови“ 19-годишен се е ударил с „Тойота Ленд Круизер“ в дърво. При инцидента няма пострадали хора. С техническо средство е установено, че водачът на автомобила шофира с наличие на 1,41 промила алкохол в издишания въздух. Задържан е за денонощие в ареста. На улица Пейо Яворов“ в Гоце Делчев, от полицейски служители са проверили „Рено Меган“. С техническо средство е установено, че 70-годишният водач на автомобила е шофирал с наличие на 1,67 промила алкохол в издишания въздух. По случая е образувано досъдебно производство.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook