Погнаха селски кмет заради предоставени съчки на социално слаб

01/09/2023 13:46 4 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

По разпореждане на Община - Благоевград е проведена полицейска операция срещу селски кмет. Криминалисти и общински охранители разследват къде са около три кубика съчки и храстова растителност от почистеното дере в село Рилци. Оказва се, че кметът Крум Крумов ги е дал на социално слаб, който преди отрязване на дървесината е окосил над два декара треволяци в района. Акцията е насочена към Крумов, който вчера бе обавен като член на ИК, издигнал за кандидат-градоначалник в Благоевград екс губернатора и бивщ заместник-регионален министър Николай Шушков. Спрамо Крум Крумов е съставен констативен протокол. Той самият заяви, че преди да предостави съчките на Даниел от рилци, се е допитал до шефа на отдел "Озеленяване" Кирил чаушев, който отговорил, че няма нередно да ги преотстъпи на социално слабия жител.

"По безпрецедентен начин бе направен опит да бъда дискредитиран, компрометиран и унизен от институцията, от която съм част в качеството ми на кмет на село Рилци, а именно община Благоевград. Само ден след като публично заявих подкрепата си за кандидат кмета Николай Шушков. Оказва се, че да си свободен в избора си днес е твърде скъпо. Изказвам благодарност към служителите на ОД на МВР, които проявиха изключително висок професионализъм и не се поддадоха на политически натиск и манипулации", обяви публично в социалните мрежи Крум Крумов. Той е категоричен, че няма намерение да участва в предстоящите избори. Няма да се кандидатира за кмет или общински съветник, какъвто беше преди да оглави Рилци. Крумов е икономист и ще се завърне в частния си бизнес.

Напиши коментар

Коментари

  1. До Беди Осман в Якоруда -
    Якоруда не ви иска и ни е срам от вас. Вие се провалихте. Нищо не постигнахте за този град и община. Доста години ви търпяхме, и разбрахме че не ставате за управляващи. Трябват нови хора с чисто минало, честни и образовани, които да се разграничат от това СТАТУКВО, и да ви освободят всички. Тези нови лица са Мехмед Вакльов и екипа който той ще представи.В тях е надеждата Якоруда и селата да започнат да се развиват и печелят проекти , както в Белица. Промяната идва. Подкрепете ги. Оставете страха и заплахите, които ви внушават. Те са минало. Победата е близо. Досега като ви управляваха само якорудчани, какво- НИЩО, ограбиха ви, прогониха ви, заплашваха ви, отмъщават ви, фалираха общината и закопаха града. Мехмед Вакльов е правилният избор.
  2. Иванов -
    Шуши ДС агент занимавал се с контрабанда по митниците сега като чиста вода ненапита кмет искал да става
  3. Рико -
    Крумчо какво търсиш при тези пенсии комунисти крали цял живот не се ли усещаш че ще те използват и захвърлят
  4. Гражданин -
    Еее това кафявото момче много злобно ще дойде

Социално

новини благоевград facebook