Полицаи водят в съда спешен медик

29/09/2020 17:20 0 Коментирай

Магистрати постановиха принудително довеждане с полицейска охрана медик от Спешен център. Той за пореден път не се яви да даде показания в съда по делото срещу актьора Явор Бахаров, заловен да кара пиян и дрогиран в Банско.

Определението на довеждане на медика постановиха в Районен съд-Разлог днес. До момента не са представени официално и събраните доказателства за престъплението от страна на полицията в Банско.

Самият Явор Бахаров дойде лично с адвокат Асенов. Процесът срещу осъждания вече Бахаров отново бе отложен, този път за 23 октомври.

Припомняме, Бахаров бе арестуван през февруари в Банско дрогиран зад волана на автомобила си "Мицубиши" с 1,42 промила. Употребил е и кокаин преди това. В момента той е на свобода с парична гаранция от 5000 лева, която заплати 24 часа след арестуването му. Бахаров вече е осъждан с влезли в сила съдебни актове за престъпления от общ характер, налагано му е наказание по член 78 от Наказателния кодекс. Освен това е бил санкциониран с влезли в сила наказателни постановления и фишове за управление в нетрезво състояние.

Това не е първият път, в който Бахаров има премеждия с полицията. През лятото на миналата година той бе задържан в София, отново при полицейска операция антидрога. Явор Бахаров е брат на известния актьор и водещ Захари Бахаров.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook