Полицай, лекар и наркодилър в група за нелегален хазарт

19/11/2023 11:13 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Прокуратурата в Благоевград повдига обвинения за нелегален хазарт спрямо петима от общо 17 арестувани по време на показна акция в областния център. Престъпната дейност на останалите все още се разследва. Сред обвиняемите очаквано не е полицейският инспектор Красимир С. Той вероятно ще сътрудничи на прокуратурата, за да не се петни името на МВР, коментираха негови колеги.

По време на операцията са били и антимафиоти от столицата. Те нахлули в помещение в центъра на Благоевград, където се правили залози два пъти седмично. Предал ги е благоевградчанин, който загубил голяма парична сума след един от мачовете на "Пирин", твърдят запознати. Незаконният покер се наказва с глоба и с лишаване от свобода до пет години. И

Сред задържаните има двама лекари и местен днаркодилър. Все още прокуратурата и полицията не дават официална информация за проведената операция. Сочи се, че организатор е Росен, известен като Кльо. Обявен е за издирване. Той е действал в съучастие с Николай Б. и Владимир Г. За денонощие са били закарани в полицейския арест д-р Атанас Цветанов и Борислав Стоянов-Хапчето.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook