Полицай пострада при задържане на нарушител

15/02/2022 10:58 0 Коментирай

Плик с марихуана открили полицаи по време на акция след оперативен сигнал. Оказало се, че дрогата е едва 22 грама. Пакетчето било в дома на 24-годишен мъж в санданското село Лешница. Младият притежател е арестуван за денонощие. Припомняме, в Лешница антимафиоти от ГД БОП разкриха сделка с един килограм и сто грама кокаин. Това стана пред дома на Емил Първанов-Ембака. Това провокирало санданските полицаи да действат бързо и обискират жилището. Сезирана е прокуратурата в Сандански.

Полицейски инспектор е пострадал при изпълнение на служебни задължения. Произшествието станало в района на село Краище край Белица. Жител съобщил, че е станала катастрофа, а шофьорът на автомобила е избягал. От пристигналите на място полицейски служители е установено, че са изкривени и деформирани метална мрежа и метален кол на ограда на частен имот.

Полицаите от Разлог предприели издирвателни мероприятия, в резултат на които автомобилът е установен в селото, а при извършената проверка на 38-годишният му водач от село Краище е констатирано, че е шофралбез свидетество за правоуправление и след изпито значитено количество алкохол.

В хода на проверката, мъжът не изпълнил полицейско разпореждане да остане на място до приключването й и е проявил агресивно поведение, като при задържането му е оказал съпротива. Нанесъл удари в областта на краката на един от полицейските служители. За случая е уведомена прокуратурата в Разлог.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook