Полицейски акции в Гоце Делчев, Разлог и Сандански

31/03/2024 15:06 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Млади жени и младежи са задържани от полицаите в Сандански, Разлог, Симитли и Гоце Делчев. Срещу тях са образувани наказателни дела.

20-годишна шофьорка е била преследвана по улиците в Сандански. Управлявала е "БМВ". Патрулиращи полицаи подали сигнал за проверка на улица "Стефан Самболов". Младата водачка не се подчинила и започнало преследване. Тя е от санданското село Поленица. Колата е била спряна след катастрофа на една от улиците в Сандански. Пострадала е пътуваща на предната седалка приятелка на момичето. Получила е лекарска помощ в Спешен център. Виновната шофьорка е отказала тест за алкохол и наркотици. От управлението в Сандански отказват да назоват имената на нарушителката, която е преспала в ареста.

Гоцеделчевските полицаи са щракнали белезници на 26-годишен за притежание на наркотични вещества. У него намерили плик с марихуана. Той е от село Хвостяне край Гърмен. Сезирана е прокуратурата в Гоце Делчев. В Симитли полицаи са задържали мъж на 35 години. Имал в дома си пликчета н марихуана. На улица „Яне Сандански“ в Разлог са обискирали ученик от града. Имал марихуана. В дома му намерили още количество от същата дрога. 18-годишният е от града. Заявил, че канабисът е за лична употреба.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook