Полицейски акции в Гоце Делчев, Сандански и Петрич

12/07/2022 10:29 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Криминалистите в Гоце Делчев разследват обир в частен дом. Неизвестен към момента взломаджия е задигнал 15 000 лева от къща в село Мосомище. Парите били в чанта, оставена в приземно помещение в дома на Илия Н., информираха от полицията в Гоце Делчев. Сезирана е и прокуратурата в града.

В Петрич полицаите са арестували 43-годишен мъж. Жалба срещу него подала петричанка на 41 години. Тя съобщила пред разследващите, че в горивопроводите на резервоара на личния й автомобил „Пежо“, е открила бяло кристално вещество, наподобяващо захар. Полицейски служители са посетили местопроизшествието и са извършили оглед. След проведени мероприятия са установивили извършителя. Петричанинът е искал да увреди автомобила, поставяйки захар в резервоара, което може да причини и тежък инцидент. Атентаторът е футболен съдия. Той е в развод със съпругата си. Искал да й отмъсти. 

Санданските полицаи са получили сигнал от жена, която съобщила, че младеж, който влиза през прозорец в изоставена къща на ул. „Цар Иван Асен“ в града. Собственикът на къщата живеел извън Сандански и чрез негов близък полицейските служители са отключили входната врата и са влезли в дома. В една от стаите под леглото е установен 19–годишен младеж от село Поленица, общ. Сандански, който заявил, че влязъл в къщата, за да търси стари монети. В малка кърпичка у него полицейските служители открили 9 стари монети и два телефона. 

На улица „Христо Смирненски“ в Благоевград, при ясно време и сух асфалт, правоспособен водач на 64 години, управлява лек автомобил „Мерцедес 220“ под въздействието на наркотични вещества. При направения полеви тест с техническо средство, уредът е отчел наличието на опиати. На благоевградчанина, който е задържан, е издаден талон за химическо изследване.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook