Полицейски акции в Петрич, Разлог и Благоевград

18/08/2022 12:59 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Производител на марихуана, четирима побойници и неизряден водач са арестувани от полицаите в Благоевград, Петрич и Разлог.

57-годишен е заловен в нива с канабис. Имотът му е в петричкото село Яворница. В пространство зад къщата си засадил и отгледал 11 корена от наркотичното растение. Унищоженото количество по време на акцията е близо 37 килограма. Сезирана е прокуратурата в Петрич.

След сигнал на телефон 112 разложките полицаи са осуетили масово сбиване на улиците „Занаятчийска“ и „Юндола“ в  Разлог. Първоначално се скарали от двете махали и след това се сбили жестоко. Пострадал е 49-годишен. Той е разкъсно-контузна рана на главата и комоцио. Настанен е за лечение в болницата в гРазлог. Арестувани са четирима извършители на престъплението.

Служители на Първо управление в Благоевград са задържали 41-годишен водач. Той е от  Рила. Шофирал "Мерцедес" по ул. „Иван Михайлов“. При проверката установили, че автомобилът е с поставени регистрационни табели, издадени за друго превозно средство. Образувано е досъдебно производство.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook