Пратиха в затвора кюстендилец и дупничанин

18/02/2022 16:33 0 Коментирай

Дупничанин призна вина по дело за шофиране след употреба на наркотични вещества. Подписа споразумение с прокуратурата, а съдът му наложи 3 месеца лишаване от свобода. Ангел Ш. обаче ще лежи в затвора 7 месеца, тъй като към настоящата присъда са прибавени и 4 месеца от предходната, която от условна автоматично става ефективна.

Дупничанинът бил задържан дрогиран с марихуана зад волана "Ауди" на улица "Цар Симеон" на 1 февруари, съобщиха от прокуратурата. Шофьорската му книжка е отнета за 8 месеца. Миналата година той бил осъден условно за побой пред казино в Дупница.

 

Районен съд – Кюстендил одобри споразумение с водач, карал колата си без книжка. Йордан Д. ще лежи в затвора 5 месеца при първоначален общ режим. Той е на 52 години, осъждан е. Пътните полицаи го спипали на пътя към село Ябълково.

Кйстендилските магистрати постановиха условна присъда спрямо 31-годишен. Той също е наказан за шофиране без свидетелство за правоуправление. Не е наказван до момента. В. А. ще бъде превъзпитаван в продължение на 6 месеца.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook