Прецедент с футболисти в "Пирин" - Благоевград

10/02/2023 12:39 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Ръководството в благоевградския "Пирин" сътвори кадрови прецедент.

Нежеланите в отбора футболисти Николай Бодуров и Станислав Костов още са с неразторгнати договори. Те отказват да ги подпишат, а реално са извадени от тима. Двамата обаче продължават да участват в тренировките, дри и самостоятелно.

Наставникът Христо Янев продължава да ги държи в изолация. Договорите им са валидни още година и половина, потвърдиха от централата на "Пирин". Благоевградски фенове коментираха днес, че Станислав Костов ще премине до дни в "Локомотив"-София. Не е ясно дали ще напусне пиринци по взаимно съгласие.

Бодуров нарече публично пред медиите "мъж с главно Ж". Бодуров коментира, че за съжаление в държавато ни е пълно с такива "Мишкари, които гледат да те изклатят. Дойде и изгони мен и Костов от дома ни. От вкъщи ни изгони. Сега двамата със Станислав тренираме или самостоятелно, или с юношите до 19 години", каза той пред спортни издания. Бодуров припомни, че настоящият треньор на "орлетата" бил изгонен с камъни от Перник. Очаква благоевградската футболна общественост да не търпи повече загубите на отбора.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook