Предадоха на прокурор пияна зад волана и водачи без книжки

11/07/2022 10:33 1 Коментирай

Правоспособна шофьорка рани спътничка в колата си. 61-годишната управлявала с висока скорост "Пежо". Ранената е на 65 години. Получила е контузни рани и сътресение в мозъка. На улица "Цар Борис"  в Якоруда автомобилът се ударил в метална ограда. Водачката се отървала само с уплаа. Няма опасност за живота на пострадалата жена, която е в разложката болница.

Край град Петрич, на път извън републиканската пътна мрежа, са се сблъскали автомобил и мотоциклет. В местността „Омондрос“ неправоспособен водач на 23 години, управлявал "Хонда" без регистрационна табела. Мотористът се ударил в микробус "Мерцедес". При удара е пострадало 12-годишно дете, което се возило на мотора. За късмет нараняванията не са тежки. Срещу моториста е образувано наказателно дело.

В района на пътен възел „Симитли“ са задържали за часове водач на автомобил „Волво“, управляван от неправоспособен водач на 41 години. Той е от плевенското село Долна Митрополия. Колата не била регистрирана по надлежния ред. Съставен е акт, уведомена е прокуратурата.

Край село Баня полицаите от Разлог са свалили от "Опел Корса" пияна жена. Тя е на 33 години. Нарушителката е от Добринище. Карала колата с 1,56 промила алкохол. Взета е и кръвна проба. сезирана е прокуратурата.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Чавдар ага -
    в Якоруда са най-фер шоферки с кочове книжки земая а улици кмето направи за чудо и приказ - саде оградите криви

Социално

новини благоевград facebook