Предизборна низост в Сандански

23/10/2023 15:02 1 Коментирай
Снимка Фейсбук Снимка: Фейсбук

Предизборна низост в Сандански - неустановени към момента са облепили автомобилите на граждани с предзборни стикери. За вандалската постъпка алармира в социалните мрежи досегашният градоначалник и кандидат за втори мандат Атанас Стоянов.

"Днес, мнозина от жителите и гостите на Сандански са били неприятно изненадани от залепен стикер с № 76 върху стъклата на колите им. Атанас Стоянов категорично заяви, че той и екипът му нямат нищо общо с това гнусно деяние на неговите политически опоненти. Коментирайки неприятната ситуация, Стоянов заяви: „Изпаднали в безсилие, очевидно са способни на всякакви подли действия. Но каквото и да правят - доброто за Сандански ще победи!“ Поздравявам Атанас Стоянов , че не откликва на провокациите и има мъдростта на лошото да не отвръща с лошо! А тези, които са посегнали на тъмно - през нощта, върху чуждото имущество, да отговорят как почтено или честно и достойно ще управляват на СВЕТЛО, и ще стопанисват цялото имущество на Община Сандански", пита Стоянов

"Призовавам предизборните екипи, които нямат нищо общо с това деяние да се заявят официално! Призовавам органите на реда да си свършат работата, да установят извършителите и тези извършители, които “ работят за Сандански “ да си понесат последствията! Има достатъчно видеонаблюдение. Непочтената предизборна кампания, с непочтени средства, е знак за непочтено и порочно управление". Около тази теза са обявиха и санданчани във фейсбук.

Те поздравиха Стоянов, че не се подава на лъжите и провокациите. Честитиха му и рождения ден.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Боби -
    Е много ясно,че ще каже че нямат нищо общо те.Те нямат нищо общо и с даването на 200лв.за глас,лично мой познат е взел от хората му.Лъжец долен,мръсен.

Социално

новини благоевград facebook