Представиха разумните решения за развитие и просперитет

19/10/2021 14:32 5 Коментирай

Социалистите откриха предизборната кампания в Благоевград за предстоящите парламентарни и президентски избори. Представиха 17-те кандидати за народни представители от листата на БСП в 1-ви Многомандатен избирателен район – Благоевград.

И този път участниците са от различни поколения, които представят силата както на младостта, така и на опита. Те са професионалисти в различни области, с добро образование и успешна реализация. За всички тях е чест, че и в тези избори водач на социалистите в областта ще бъде проф. Георги Михайлов. Този път, в листата са включени повече млади хора с умения, знания и идеи. Това, на което залагат „БСП за България“ в тази кампания са разумните решения за бъдещето на страната.

„Очаква ни много сериозна борба. Вярвам, че всеки от вас ще даде всичко от себе си и на 14-ти ноември ще се поздравим с победа, както в парламентарните, така и в президентските избори”, каза областният лидер на БСП Валери Сарандев.

Имаме реалния шанс да бъдем първа политическа сила на предстоящите избори, защото хората се умориха от лидери и партии, които бягат от отговорност, категорични са кандидатите за народни представители от листата на „БСП за България“ в областта.
Отборът на 1-ви МИР е с номер 33 в бюлетината.

Напиши коментар

Коментари

  1. бсп -
    А ние питаме дека е водачо
  2. Колега -
    Къде е онова Пиринско говедо Милев как без него сложете го и да се знае че и ще имате 3 гласа неговия и двамата дебели кандидатдепутати
  3. Съгласен -
    Наистина махнете Пандев и Захова достатъчно се компрометираха и града не ги иска
  4. Глаз -
    Заради алкохолето Пандеф и оная Заховата от Пазарджишките села няма да гласувам за БСПто
  5. Хихи -
    Майко мила това ли е листата на БСП.По голямо падение от това здраве му кажи

Социално

новини благоевград facebook