Приеха медицински експертизи за състоянието на Бахамата и семейството му

17/03/2023 15:49 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Благоевградските магистрати приеха изготвени съдебно-медицински експертизи относно здравословното състояние на Васил Петров - Бахамата, съпругата му Лидия и сънът им Димитрър. Според заключениято на вещите лица няма опасност за Васил и Лидия да бъдат в следствения арест. Не такова е положението с Димитър, който остава под "домашен арест" в семейното жилище в Дупница. Той има паник атаки, които могат да застрашат здравето му в килията. Окръжен съд-Благоевград потвърди мерките за неотклонение спрямо родителите му.

Припомняме, тримата бяха арестувани показно близо до Административния съд в Благоевград преди седмици. Обвинени са за крупна финансова измама за над 530 000 лева. Както е известно, заселилото се в Благоевград дупнишщо семейство, е обвинено за крупна финансова измама. Събрали от строителни предприемачи парични суми, за да им уредят обществени поръчки и търгове.

Преди две седмици благоевградската прокуратура извърши изненадващи обиски в семейното жилище на Васил Петров. В дома им на улица "Малина" в Дупница полицаите откриха боен пистолет и патрони. Там в момента е продължаве да е синът на Бахамата, който изтърпява "домашен арест", потвърден днес и от въззивния съд. Бяха иззети и два мобилни телефона от следствената килия на Васил. С тях той е давал интервюта за медии. назначени са специализирани медицински експертизи.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook