Продават на безценица ресторант, кафене и два паркинга

02/06/2024 12:17 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Частен съдия-изпълнител продава комплекс с огромен ресторант, ведно с кафене, паркинг - подземен и надземен, а също и част от административна сграда, с обща площ над 1700 квадратни метра. Определената цена е 189 112 лева.

Обектът се намира на улица "Кралев двор" в Банско. Застроената площ на търгуваните обекти е повече от 400 квадратни метра. Продаждабата е насрочена за 10 юни в разложкия съд, съобщиха за Еновина. Публичната продажба е облагаема доставка по смисъла на чл. 2 от ЗДДС във връзка с чл.131 от ЗДДС и върху крайната цена следва да се начисли ДДС.

Съгласно строителната документация гореописаният самостоятелен обект представлява кафе-аператив, разположено на кота +-0,00м., включващо: кухненска част, със застроена площ от 47,54 кв.м., състоящо се от кухня, миално помещение, помещение за отпадъци, съблекалня, тоалетна и две преддверия, и кафе, със застроена площ от 155,29 кв.м., състоящо се от кафе, бар, кафе – зона пушачи, преддверие и две тоалетни, при граници: фоайе, ски гардероб, ски работилница, от три страни – двор.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook