Професор от Благоевград иска съд за Каракачанов

30/06/2020 17:37 0 Коментирай
Снимка Фейсбук Снимка: Фейсбук

Бившият заместник ректор в Югозападния университет Атанас Попов разкри тайните за фалшифициране на ВМРО.

Атанас Попов публикува факти за вицепремиера и военен министър Красимир Каракачанов в книгата си "Истината за фалшификатите на историческата ВМРО". Попов пита "защо досега няма нито едно прокурорско разследване за далаверите на фалшификатора на организацията Красимир Каракачанов. Попов задава и въпрос "кой пази цели 30 години агент Иван и го вдъхновява да продължава своята лъжепатриотична дейност".

Професор Попов публикува в профила си във Фейсбук и отговорите.

"На тези изключително важни въпроси давам конкретен отговор в моята документална книга „Истината за фалшификатите на историческата ВМРО“ и неизброимите вече по брой мои публикации, но прокуратурата продължава да мълчи като онемяла, а някои от лидерите на политическите партии се ортакосваха с него. Стигна се до парадоксалната ситуация, вместо агент Иван да бъде на „заслуженото“ му място ,което трябва да му отреди българският съд, той отговаря за сигурността на държавата и е министър на отбраната", написа Атанас Попов.

"И сега продължаваме да научаваме за някои от потайните връзки на агент Иван с онези, които вече са на път да получат наказание за далаверите им. Оказа се, че с някои от тях той има много близки роднински и приятелски връзки", коментира професорът.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook